Samarbetspartners

För att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster så samarbetar Ecotraffic i nära samarbete med andra företag.

TÜV NORD

För att kunna erbjuda våra kunder olika typer av fordonsrelaterade tester så samarbetar vi med tyska TUV NORD. Företagets testanläggning för fordon och motortestester är bland de modernaste och mest välutrustade som finns att tillgå. TUV NORD har över 10 000 anställda i mer än 70 länder i Europa, Asien, Amerika och Afrika.
Besök TuvNords hemsida »

ATRAX MILJÖ & ENERGI

Ecotraffic och Atrax har ett nära samarbete, bland annat så sitter vi i samma kontor. Atrax Energi & Miljö AB utför konsultuppdrag inom områdena energi, miljö och projektledning. De båda företagens tjänsteportföljer passar bra ihop.
Besök Atraxs hemsida » 

EXIS AB

ExIS specialistområden är instrument och utrustning för mätning av partiklar i luft och avgaser, samt utrustning för test av motorer och fordon. ExIS är distributör i Sverige och Skandinavien för sju olika utländska tillverkare. Under åren har ExIS expertiskunskap passat bra in i Ecotraffics verksamhet.
Besök Exis Abs hemsida »

ENDEVOR ENGINEERING

Endevor bedriver innovativ utveckling inom området förbränningsmotorteknik med både teoretiska och experimentella metoder. Utveckling av modeller och programmering. Huvudområdet är emissions - och prestandautveckling, som även inkluderar alternativa motorer och bränslen. Systemteknik och optimering av biogasanläggningar (CHP).    Besök Endevors hemsida »

NOTIMA AB

Notima sköter Ecotraffics bokföring, faktureringar, betalningar, upprättar bokslut och annat som rör företagets ekonomi.
Besök Notimas hemsida